Vi tror att en riktigt bra start på helgen för dig som är 13 år eller uppåt är att ses på ONE i Pingst Jönköping!

ONE är en plats att umgås med gamla och nya vänner på. Klockan 19.00 sätter kvällen igång med mingel och fortsätter sedan klockan 19.30 med aktivitet/möte/samling. Senare framåt kvällen är caféet öppet för häng, där kan du köpa allt från fika till pommes och pizza.

De flesta kvällar ses vi högstadiet och gymnasiet tillsammans, medan ibland är kvällarna uppdelade efter ålder.

 

Vi har tre olika slags fredagskvällar, Event, Reason och Fiesta som rullar på var tredje fredag ungefär.

[/vc_column]

ONE:Fiesta

Fiesta är en kväll som har fokus på gemenskap. Genom aktiviteter, lekar, tävlingar och caféhäng vill vi skratta tillsammans med nya och gamla vänner. Dessa kvällar är ibland i kyrkan och ibland på annan plats.

ONE:Reason

Reason handlar om vårt syfte och vår tro. Vi går på djupet med stora och små tankar. Detta gör vi genom vittnesbörd, undervisning, panelsamtal, intervjuer eller gruppsamtal i kyrkan café.

ONE:Event

Event är den kväll då vi har vårt ungdomsmöte Chapel. Ett Chapel består av en mötesdel med spex för att sedan gå över i gudstjänst med predikan & ett team som leder i lovsång. Det är en kväll som görs både av & för ungdomar.

Smågrupper

unga

Allstar Mission

info om läger m.m

Hoppas vi ses på ONE!

Vill du vara med i vår SMS-utskickslista och få info om vad som händer i ONE? Skicka då ett sms till Caroline, 0763-40 39 95.

Gå även in och följ vår instagram @onejkpg för att få info eller se bilder från kvällarna i story!

UNITE

UNITE är vår nyårsfestival, från den 29:e december till 1:a januari för dig som går på högstadiet och uppåt. Vill du fira in det nya året med cirka 1000 andra ungdomar?

Se till att komma på Unite! Vi vill vara årets fetaste fest, med blicken fäst på Jesus. UNITE är fyra maxade dagar med gudstjänst, seminarier och konserter. Utöver det kan du hänga i action zone och vara med i fotbollsturnering, eller fika i vårt cafe eller handla i second hand-shopen.

Vi vill att UNITE ska få vara en plats där du får praktiska verktyg för din kristna tro, får träffa gamla och nya vänner och fira in det nya året med Gud!

Hoppas vi ses på UNITE!

Läs mer på www.unitesweden.se eller följ oss på instagram @unitejonkoping.