Pingstkyrkan_DSC_0023_800px

Kontaktuppgifter

Pingst Jönköping
Lagermansgatan 1
553 18 Jönköping
T. 036-19 64 00 (Tis-Tors 09-16:00)
E. info@pingstjonkoping.se

 

Besöksadress

Västra torget, Lagermansgatan 1, 553 18  Jönköping

Visa större karta

Hovslätt

Hovslätts Pingstkyrka
Barrsätragatan 26
556 26 Jönköping
T. 036-75682

 

Hjälp att be?

Vi tror på en Gud som kan göra under och alla kan be om församlingens förbön. I samband med församlingens gudstjänster ber vi tillsammans och det ges tillfälle för förbön. I livets utmaningar är församlingen till för att bära varandra och andra i stöd och förbön. Om du vill ha hjälp i bön för något särskilt är du varmt välkommen att kontakta oss. Om du vill ha en personlig kontakt så skriver du det, annars tar vi med ditt böneämne anonymt i olika bönesamlingar. Mejla oss på info@pingstjonkoping.se

Apg 2:42ff, 1 Tim 2:1, Ef 6:10ff, Jak 5:14

Nyfiken på Jesus?!

Vad är meningen med mitt liv? När vi ställer livets stora frågor eller ibland tvingas dit av livets omständigheter är det naturligt att vända sig till Gud. Vi tror att människan genom mötet med Jesus får möjlighet att upprätta relationen till Gud. Jesu död och uppståndelse erbjuder henne förlåtelse från synden och ett nytt liv i gemenskap med Gud. Vi tror att Jesus är enda vägen till Gud. I det nya livet med Gud kan människan steg för steg formas till större likhet med Gud och därigenom allt mer bli sig själv igen.
Vill gärna hjälpa dig att få ta emot Jesus i ditt liv. Om du inte har någon kristen vän som du nattligt kan vända dig till så kan du kontakta någon av församlingens pastorer eller mejla till info@pingstjonkoping.se. Vi har även regelbundet ”Alpha-kurser” som är en slags introduktions kurs till kristen tro för den som är nyfiken.