Följ gärna på Instagram @ungavuxnapingst

för info om plats m.m.

Inflyttad eller uppväxt, kristen sen länge, ny i tron eller icke-troende – det spelar ingen roll. Du som är mellan 19 och 30 år är varmt välkommen att delta i Pingst Jönköpings unga vuxna-gemenskap. Vår vision är att du ska hitta ett sammanhang där du känner dig hemma. Där du får möjlighet att växa i din tro eller lära känna Jesus för första gången, träffa nya vänner och komma i funktion utifrån dina gåvor och önskemål.

NÄR? VAR? HUR?

Vi som är unga vuxna möts i det stora sammanhanget, på söndagar tillsammans med hela församlingen, och i det lilla sammanhanget, i smågruppen där du får möjlighet att dela livet med några få personer. Vi ses även tisdagar, jämna veckor, klockan 19–21 för att få undervisning från bibeln, umgås och fika. Läger, gemenskapshelger och andra större satsningar förekommer också sporadiskt under terminens gång.

KOMMUNIKATION

Vår primära kommunikationskanal är Instagram. På vårt konto hittar du information om kommande träffar, återblickar från tidigare träffar, uppmuntran, andakter och annat smått och gott. Har du frågor eller funderingar når du oss snabbast genom att skicka ett direktmeddelande till oss på Instagram. Du hittar oss på @ungavuxnapingst.

SMÅGRUPP

Önskar du bli del av en smågrupp? Hör av dig till oss på Instagram @ungavuxnapingst, eller till Mirjam Lewin på 076 77 344 57 med ditt namn, födelseår och telefonnummer så ser vi till att du får komma med i en passande grupp så snart som möjligt.

Ansvarig pastor: Mathias Maxstad, mathias.maxstad@pingstjonkoping.se

Engagemang för medmänniska?

Anmälan