Vinterläger

UNGA VUXNA - Alperna

9-16 FEBRUARI, MADONNA di CAMPIGLIO ITALIEN

Det blir en favorit i repris på förra årets nyhet, unga vuxna-skidresan till magiska Madonna di Campiglio i Italien, Alperna Detta känns fantastiskt roligt och vi hoppas att du är sugen på att släppa vardagslunket och haka på iår igen!

Hotel Vecchia America heter hotellet vi ska bo på och ligger strax utanför byn Madonna di Campiglio i norra Italien. När frukosten är intagen tar vi på oss pjäxorna och traskar 250 meter till gondolliften där området Val di Sole börjar.

Liften tar oss upp till ca 2000 meters höjd. Utsikten är magnifik och det finns bra alternativ till backar både för dig som är född med pjäxor på och för dig som aldrig stått på skidor.

Några liftar bort finns mer avancerad åkning för den som längtar efter svarta backar eller mer utsikt. Lunch äter vi på någon av alla de restauranger som finns i skidområdet och njuter av den italienska solen.

Efter att liftarna stängt är det dags för 3-rätters på hotellet.

Låter inte detta för bra? Klart du ska haka på!

Resa

Vi åker från Västra Torget på eftermiddagen den 9 februari, bussarna är på plats kl. 15.30 och vi åker 16.00. Hemkomst till Västra Torget på kvällen den 16 februari, cirka 18.00. Tiden är dock preliminär och kan ändras beroende på trafik och väglag. Vi kommer åka i två bussar tillsammans med ungdomarna. Väl där nere gör vi resan som två olika resor..

Alpint

1 524 meter över havet, i dalen mellan Brentamassivet, Adamello och Presanella glaciärerna, ligger Madonna di Campiglio. Här upplever man en en skön kombo av härlig skidåkning och mysigt byliv. Det var i Madonna di Campiglio som Ingmar Stenmark tog sin första världscupseger i december år 1974. Mycket har hänt sedan dess och Pinzolo i Val Rendena, Madonna di Campiglio och Val di Sole har byggts ihop till det största sammanhängande skidsystemet i Trentinoregionen och erbjuder totalt 234 kilometer skidåkning.

Boende

Vi kommer att bo på Hotel Vecchia America i Folgarida 250 meter från närmsta lift. Här ingår halvpension i priset. Detta innebär serverad frukost och en enkel tre-rätters middag vid hemkomst från backen.

Hotellet 
I backen står du själv för din lunch. Där finns möjligheter bland mängder av italienska alp-restauranger eller egen matsäck.

Pris

Resan kostar 6499 kr*

*
Detta ingår i priset: Resa, Boende med halvpension (frukost och 3-rätters på kvällen) och liftkort för 5 skiddagar. 
Detta tillkommer utöver priset: Luncher i backen och mat under bussresan.

*För att få ner priset på resan så mycket som möjligt har vi valt att ge möjlighet att sälja restaurangchansen-häften. 
För att få resan för 6499kr gäller följande:

Sälja 4 st restaurangchansen-häften. Om man inte vill eller har möjlighet att sälja dessa häften faktureras man 520kr extra (130kr per icke sålt häfte) och totalpriset på resan blir då 7019kr. Uthämtning av dessa kommer ske vid två tillfällen i kyrkans entré, fredagen den 1:a februari 18-19.30 och efter gudstjänsten den 3:e februari, 12-13. Om du vet med dig redan nu att du inte kommer vilja försöka sälja restaurangchansen kan du ange detta i anmälan och då faktureras det högre priset.

Om du var med förra året har du märkt att vi tyvärr varit tvungna att höja priset till 2019. Detta pågrund av att euron har stigit markant i jämförelse med den svenska kronan samt att priset för transport blivit dyrare.

ANMÄLAN & BETALNING

Är du medlem i församlingen, eller ser Pingstkyrkan i Jönköping som ’din kyrka’ har du förtur till de platser vi har att erbjuda. Efter 1:a december är det nu öppet för alla intresserade, först till kvarn.

Anmälan som du gör här är bindande på nedanstående premisser.

BETALNING

Faktura kommer att skickas till din hemadress under januari månad.

ANMÄLAN

Fram till den 6:e januari kan avanmälan göras. Dock behåller vi oss rätten att fakturera 500 kr i anmälningsavgift.

Efter den 6:e januari har vi svårare att fylla på med reserver. Om du ändå vill avanmäla dig pga olika omständigheter så faktureras halva lägeravgiften.

DOKUMENTATION

Under resan kommer vi eventuellt filma och ta stillbilder. Detta kommer att användas för dokumentation och som information för kommande års eventuella resor.

REGLER

Resan är drogfri. Då resan görs med Pingstkyrkan i Jönköping kommer vi att ha andakter under kvällarna som vi gärna ser att man är med på. Om man missköter sig gentemot hotell eller andra på resan skickas man hem på egen bekostnad.

VIKTIGA DATUM

6 januari – Sista anmälningsdag
1 februari – Uthämtning av restauranchansen 18-19.30
3 februari – Uthämtning av restaurangchansen 12-13
9 februari – Vi åker!!!

Vid frågor, kontakta Mathias Maxstad, 036-196408, mathias.maxstad@pingstjonkoping.se.

ANMÄLAN

  Förnamn:
  Efternamn:
  Pers.nr. (åååå-mm-dd):
  Adress:
  Postnummer:
  Ort:
  Telefon:
  Mobil:
  E-post:
  Specialkost/allergi:

  Önskar att få bo med:
  Önskar att få bo med:
  Önskar att få bo med: