Information:

För närvarande gäller restriktioner för de som tillhör ett hushåll där någon har konstaterats smittad av Covid -19. Detta innebär att barn som omfattas av dessa restriktioner inte kan delta i våra aktiviteter. Läs mer här

Barnens julshow

Nu kan du som går i 4:an, 5:an och 6:an vara med och göra barnens julshow! Julshowen blir den 4:e advent, den 20 december.

Inför detta kommer vi öva fredagar med start 9 oktober 16.45-17.45. I anmälan väljer du den profil du vill vara med i: sång, dans, drama eller teknik.

 

Vi kommer följa de regler och rekommendationer som finns under rådande pandemi. Vi följer utvecklingen vilket kan påverka slutproduktionens uppsättande.

 

Max 40 platser.

 

Vi tror på en fantastiskt härlig jul tillsammans och att vi tillsammans kommer att ha riktigt roligt på vägen dit!

Anmälan stängd 

Söndagsskola 2020

Söndagskola PLAY

För de barnfamiljer som av olika skäl stannar hemma under Corona-pandemin erbjuder vi nu möjlighet att titta på Söndagskola play! Fyll i kontaktformuläret här nedanför och bekräfta att ert barn är medlem (eller önskar vara medlem) i Pingst Jönköpings söndagsskola så skickar vi en länk till er för att ta del av Söndagsskola Play. Vi rekommenderar Söndagsskola Play för barn i åldrarna 3 – 10 år.

https://forms.gle/8b9gCqF6jwNMNESx5

 

HÄNGET

För: Årskurs 4 & 5

Dag: Fredagar – (ej uppstartat ännu)

Tid: 17:30-19:00

Plats: Hemma hos varandra (enligt ett schema). Roliga aktiviteter, go gemenskap och samlingar!

Kontakta: Kristoffer Svedstam för mer information och att få del av kommunikationen!

 

VIPS 

För: Årskurs 6

Dag: Fredagar

Plats: Backstage – ingången som vetter mot parken och Olov Palmes plats.

Tid: 18:00–19:30.

Vi gör massa roliga saker tillsammans. Lekar, pyssel, tävlingar, film och samlingar. Bara att dyka upp!

Kontakta: Kristoffer Svedstam för mer information

 

Singoalla 

Har olika mötesplatser för dig som ensamstående mamma, pappa och dina barn. Du får möjlighet att träffa andra i liknande situation, hitta på något roligt tillsammans med dina barn. Singoalla försöker även ge praktiskt stöd utifrån dina behov.

Singoallas sida:

singoalla

Öppen förskola 

För föräldrar med barn 0-6 år
Onsdagar kl 9:30 – 11:30 (stängd)
Pingstkyrkan Jönköping, Lagermansgatan 1

Lekland, sångsamling, fika, gemenskap

Pga. Corona:
Max 50 personer
Stanna hemma om du har sjukdomssymtom

Vid frågor ring 036-196400 och fråga efter Mirjam Hultström eller Ulrica Heidari

 

Dopskola

Funderar du på att döpa dig eller är du bara nyfiken på dopet? Då vill vi hjälpa dig på bästa sätt i detta stora beslut. Dopskolan har ett antal träffar, där vi går igenom dopets betydelse, så att du säkert vet vad det innebär. Sedan avgör du själv om det är rätt tid för dop (vuxna erbjuds dopsamtal).

Kontakta: Kristoffer Svedstam för mer information

 

Barnvälsignelse

Vi har regelbundet barnvälsignelser i vår kyrka. Det är en fin stund där barnet och familjen är i centrum. Oftast sker det i samband med vår stora huvudgudstjänst på söndagar, men om man önskar så kan vi ha en speciell barnvälsignelsegudstjänst vid annat tillfälle. Innan varje barnvälsignelse ordnas en träff för de familjer som anmält sig.

Kontakta: Kristoffer Svedstam för mer information

 

Vår värdegrund:

Vi vill stödja och komplettera familjen i att lägga grunden för en tro i barnens liv. Vi vill leda dem till en personlig Gudsrelation genom Jesus Kristus.

Vår barnverksamhet utgår från följande “kostcirkel”, vi tror att det blir bäst om man får av alla delar.

 

barnsnurran

1. Jesu syn på barnen

Folk kom till honom med barn för att han skulle röra vid dem. Men lärjungarna visade bort dem. När Jesus såg det blev han förargad och sade: “Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de.”Mark 10:13-14

2. Att leva för andra

Han svarade honom: Du skall älska Herren av hela ditt hjärta och med hela din själ och med hela ditt förstånd. Detta är det största och första budet. Sedan kommer ett av samma slag: Du skall älska din nästa som dig själv.” Matt 22:37-39

3. Att ta barnen på allvar

Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet. 1Tim 4:12 Led den unge in på den väg han bör gå, så följer han den även som gammal. Ord 22:6