ONE

Vi tror att en riktigt bra start på helgen för dig som är 13 år eller uppåt är att ses på ONE i Pingst Jönköping!
ONE är en plats att umgås med gamla och nya vänner på. Klockan 19.30 sätter kvällen igång med mingel och fortsätter sedan klockan 20 aktivitet/möte/samling. Senare framåt kvällen är caféet öppet för häng, där kan du köpa allt från fika till pommes och pizza.

 

De flesta kvällar ses vi högstadiet och gymnasiet och uppåt tillsammans, medan ibland är kvällarna uppdelade efter ålder.

Vi har tre olika slags fredagskvällar, Event, Reason och Fiesta som rullar på var tredje fredag ungefär.

ONE:Fiesta

Den andra kvällen heter ONE:Fiesta som är en kväll som har fokus på gemenskap. Genom aktiviteter, lekar, tävlingar och caféhäng vill vi skratta tillsammans med nya och gamla vänner. Dessa kvällar är ibland i kyrkan och ibland på annan plats.

ONE:Reason

ONE:Reason, handlar om vårt syfte och vår tro. Vi går på djupet med stora och små tankar. Detta gör vi genom vittnesbörd, undervisning, panelsamtal, intervjuer eller gruppsamtal i kyrkan café.

ONE:Event

Den tredje kvällen kallas Event, och är då vi har vårt ungdomsmöte Chapel. Ett Chapel består av en mötesdel med spex för att sedan gå över i gudstjänst med predikan och ett team som leder i lovsång.Det är en kväll som görs både av och för ungdomar Utöver Chapel Event-kvällarna även GUD<3JKPG,som är ett ekumeniskt ungdomsmöte, samt pre och-re:UNITE där vi ser fram emot/tillbaka på vår nyårskonferens UNITE.

Hoppas vi ses på ONE!

Gå även in och följ vår instagram @onejkpg för att få info eller se bilder från kvällarna i story!
Vill du vara med i vår SMS-utskickslista och få info om vad som händer i ONE? Skicka då ett sms till 0760667738.

 

Har du några andra frågor eller funderingar?
Hör av dig till 👇

Mathias Maxstad
Tel: 036-19 64 14
Mail: mathias.maxstad@pingstjonkoping.se