Varför är jag här?
Vad är meningen med livet?
Finns det mer i livet än det här?

I januari 2020 börjar vi något riktigt spännande!
Vi gör en nystart på våra smågrupper och kommer till våren starta Alpha Youth i våra smågrupper.
Detta är något du inte vill missa och ett perfekt tillfälle att dra med dina vänner. Mer om vad smågrupper och Alpha Youth är kan du läsa om här nedan.

Smågrupper med Alpha Youth är tillfällen när du får komma tillsammans med andra ungdomar, umgås, prata tro och livet och få dela det tillsammans.

Smågrupper är en mindre grupp som ses hemma hos någon i en mindre grupp och pratar och delar livet tillsammans. Det är perfekt för att lära känna nya vänner eller ta med sig en vän till. Är du ny i kyrkan är detta ett superbra tillfälle att komma på och lära känna andra ungdomar.

Alpha Youth är en plats där du kan ta med dina klasskompisar, vänner eller syskon och ha ett samtal om livet, tro och Jesus.
Vi börjar med lite enkelt snacks eller fika och snackar och umgås. Sedan ser vi på en kort film med undervisning om vad kristen tro är och diskuterar olika ämnen och frågor tillsammans.
Detta är ett tillfälle för dig som är kristen att inspireras och få verktyg i hur du delar din tro. Samtidigt är det ett perfekt tillfälle för dig som inte är kristen att få veta mer om kristen tro.

INFO

Start
Vecka 5 2020 (utifrån den vardag du väljer i anmälan)

Längd
Alpha Youth filmserie är på sammanlagt 9 tillfällen och håller på under våren med uppehåll för tex lov. Efter det kommer smågrupperna fortsätta för alla som vill.

Ålder
Smågrupper med Alpha Youth är för dig som går i årskurs 9 till 3an på gymnasiet.

Vi är så taggade på detta och hoppas att just du vill vara med!

Anmälan till smågrupper