ONE 13-18 FEBRUARI till TRYSIL

Även detta år gör vi läger till härliga Trysil. Manchester, värmestuga, gemenskap med nya och gamla vänner, Gud – det kan inte bli något annat än klockrent!

 

NÄR

Bussen rullar från Västra torget morgonen den 13:e februari och kommer tillbaka natten till lördagen den 19:e februari.

 

VAR

Trysil, precis som tidigare år bor vi i stugområdet ”Sjumilaskogen”. Huvudstugan ”Vessleskogen” används som matsal, boende och samlingslokal. Boendet ligger endast 200 m från huvudliften. Alltså är det bara att knäppa på oss pjäxor, boots och sen ut och åka i Trysils skidanläggning som med sina 67 pister är den största i Norge. Given succé!

 

VEM

För dig som går på högstadiet (född 2008-2006)

 

PRIS

4250* kr i det ingår resa, 5 dagars liftkort boende, mat och massa annat kul på vinterns bästa vecka i Trysil.

För att få lägret till ordinarie pris ska du sälja 4 stycken restaurangchansen som ger 520 kr till lägret.
Om du vet med dig redan nu att du inte kommer vilja sälja kan du välja detta i anmälan och kommer då faktureras 4770 kr.
Restaurangchansen kommer du att hämta och köpa ut i separat i kyrkan.

 

BETALNING 
Faktura kommer på mail i samband med anmälan.

 

ANMÄLAN

Anmälan som du gör här är bindande och ska göras med förälders/målsmans medgivande. Fram till den 13:e januari kan avanmälan göras. Dock behåller vi oss rätten att fakturera 500 kr i anmälningsavgift.
Vid avanmälan från 14 januari faktureras 50% av lägeravgiften. Från detta datum har vi svårare att fylla på med reserver.

GÄLLANDE COVID19: 

Vi följer pandemins utveckling noggrant i Norge och Sverige och kommer följa myndigheternas då gällande rekommendationer för aktuell åldersgrupp under lägret.

Vad som gäller om någon får symtom inför eller under lägret kommer vi besluta vid sista anmälningsdag. Om någon inte kan följa med p.g.a. symtom återbetalar vi hela kostnaden utom en administrativ avgift på 595 kr. 

I nuläget (fr.o.m. 1 december) krävs vaccinationsbevis för större sammankomster för personer som är 18 år och äldre. Om det gäller även vid sista anmälningsdag kommer vi kräva vaccinationsbevis för den åldersgruppen. 

Vi kommer gå ut med mer detaljerad information efter sista anmälningsdag. Vi rekommenderar att alla som har möjlighet, oavsett ålder, vaccinerar sig för att bidra till ett så säkert läger som möjligt. 

DOKUMENTATION

Vi kommer under lägret att filma och ta stillbilder. Detta kommer att användas för dokumentation och som information för kommande års resor. Detta godkänner du i och med din anmälan. Om du önskar ändra ditt godkännande så kontakta ansvarig pastor.

 

SKIDHYRA

Om du behöver hyra skidor så kryssa i detta i anmälan.

 

VIKTIGA DATUM
13:e januari – Sista anmälningsdag
26:e januari – Föräldramöte 19.00
13 februari – VI ÅKER
25 februari – återträff 19.30
Alla samlingar är i kyrkan.

Har du frågor eller funderingar vänder du dig till vår Ungdomspastor Samuel Westergren, samuel.westergren@pingstjonkoping.se

Vill du veta mer eller börja ladda redan nu så titta in på Trysil Skistars hemsida eller boendets hemsida.

Anmäl dig här