Välkommen till servicegruppen!

Vår serviceorganisation skapar en stabil och långsiktig servicestruktur där vi tillsammans tar ett gemensamt ansvar för vår kyrka, var och en efter sina förutsättningar och gåvor.

Din servicegrupp har ansvar för volontärskapet var åttonde vecka, vilket innebär cirka 2-3 arbetstillfällen för dig aktuell vecka.

Ett par förändringar i vår volontärapp där man bokar pass för att delta i vår serviceorganisation genom att vara värd, hjälpa till i cafét eller att städa är  genomförda. Flera av er har kanske redan sett det. Förändringarna innebär:

  • Förändrad inloggning. Du behöver inte längre vänta på en kod som kommer till din mejl utan du väljer nu ett lösenord som du sedan använder vid inloggning
  • Vi tar bort den generella funktionen som har gjort att samtliga användare av appen är anonyma vilket gör att man inte kan se vilka andra personer som har bokat sig på ett pass. Men det går fortfarande för enskilda användare att välja att vara anonym.

Vill du veta mer om hur du gör och hur dessa två förändringar kan hanteras kan du läsa genom våra två bilagor som beskriver detta. Frågor om detta hanteras via info@pingstjonkoping.se

Ny inloggning till VolontärAppen[2]

Volontär Användar Guide Anonymitet[1]

ANSLUT DIG TILL SERVICEORGANISATIONEN

Steg 1 – Skapa ett konto till appen
Konto skapas av en Administratör maila, Namn (för,efternamn), mobilnummer (om det finns) samt den mailadress du vill använda i appen, till david.gustafsson@telia.com eller en Servicegruppsledare.
Har man inget mobilnummer, så kan den sedan ansvariga Servicegruppsledaren boka pass åt dig.

Steg 2 – Ladda ner appen

Gå till AppStore om du har en iPhone eller Google Play om du har en Android och ladda ner “VolontärApp”.

Du kan också ladda ner appen genom att använda någon av länkarna nedan:

Ladda ner appen för Android

Ladda ner appen för iPhone

Steg 3 – Logga in i appen

Börja med att klicka på ”Glömt lösenord”, fyll i den mailadress du valt att använda i volontärappen, och följ instruktionerna för att sätta ett eget skapat lösenord, se även bilagan Ny inloggning till VolontärAppen[2]

 

Övriga frågor – Anna-Carin Rabnor: ac.rabnor@pingstjonkoping.se 072 088 6810

Vill du veta mer?

Värd – att vara värd är ett sätt att vara församlingens ansikte utåt. Det handlar om att se och bekräfta människor som kommer till oss. Det ska vara positivt att komma till Pingstkyrkan, här vill vi alltid att man får ett vänligt bemötande. Värden är ofta den första och sista personen besökaren möter och är ofta den man minns. Vi är en öppen kyrka och värdar behövs dagtid såväl kvällstid samt i samband med våra gudtjänster.

Café (lördagcafé, kyrkkaffe)- att vara i Café Pingst är också ett sätt att vara församlingens ansikte utåt. Man får möta många härliga människor som vill fika på lördag förmiddag och dricka kyrkkaffe efter söndagens gudstjänst i vårt café.

Städ – att vara med och städa är ett sätt att vara med och ge de som kommer hit ett härligt bemötande. Det är trevligt att komma till ett ställe där någon lagt ner kärlek på att få det att se rent och fint ut. Vi tror att rena toaletter och fräscha lokaler får människor att trivas.