Välkommen till servicegruppen!

Vår serviceorganisation skapar en stabil och långsiktig servicestruktur där vi tillsammans tar ett gemensamt ansvar för vår kyrka, var och en efter sina förutsättningar och gåvor.

Din servicegrupp har ansvar för volontärskapet var åttonde vecka, vilket innebär cirka 2-3 arbetstillfällen för dig aktuell vecka.

Anslut dig till serviceorganisationen

Steg 1 – Skapa ett konto till appen

För att skapa ett konto fyller du i formuläret på länken nedan:
Till formulär för att skapa konto

Steg 2 – Ladda ner appen

Gå till AppStore om du har en iPhone eller Google Play om du har en Android och ladda ner “VolontärApp”.

Du kan också ladda ner appen genom att använda någon av länkarna nedan:

Ladda ner appen för Android

Ladda ner appen för iPhone

Steg 3 – Logga in i appen

Starta appen och klicka på knappen  “Jönköping Pingst Login” som finns längst ner på skärmsidan

Steg 4 – Bli tilldelad en grupp

Nya användare som loggar in för första gången behöver tilldelas en grupp, detta sköter vi. Du får en notis när vi har tilldelat en grupp till ditt konto.

 

Övriga frågor – Anna-Carin Rabnor: ac.rabnor@pingstjonkoping.se 072 088 6810

Vill du veta mer?

Värd – att vara värd är ett sätt att vara församlingens ansikte utåt. Det handlar om att se och bekräfta människor som kommer till oss. Det ska vara positivt att komma till Pingstkyrkan, här vill vi alltid att man får ett vänligt bemötande. Värden är ofta den första och sista personen besökaren möter och är ofta den man minns. Vi är en öppen kyrka och värdar behövs dagtid såväl kvällstid samt i samband med våra gudtjänster.

Café (lördagcafé, kyrkkaffe)- att vara i Café Pingst är också ett sätt att vara församlingens ansikte utåt. Man får möta många härliga människor som vill fika på lördag förmiddag och dricka kyrkkaffe efter söndagens gudstjänst i vårt café.

Städ – att vara med och städa är ett sätt att vara med och ge de som kommer hit ett härligt bemötande. Det är trevligt att komma till ett ställe där någon lagt ner kärlek på att få det att se rent och fint ut. Vi tror att rena toaletter och fräscha lokaler får människor att trivas.