Vi byter låssystem

 

Detta är information till dig som har nycklar och/eller taggar till kyrkan

Under april månad kommer vi byta hela låssystemet i kyrkan. För att detta ska gå smidigt behöver alla hjälpas åt. Vi kommer ha ett nytt låssystem i funktion någon gång mellan tisdag 19 april och söndag 24 april (vecka 16). Från och med 19 april kan du inte räkna med att din tagg fungerar om du inte har gjord följande:

 

Så här får du tillgång till det nya låssystemet

Gå till infodisken i kyrkan. Där står en dator och en taggläsare. I datorn fyller du i ett formulär och så låter du taggläsaren läsa din tagg. Efter att det är gjort fortsätter din tagg fungera i det befintliga (nuvarande) låssystemet men den är även inlagd i det nya (kommande) låssystemet.

 

Första tillfället du kan göra detta ovan är tisdag 1 mars 12.00. Sedan kan du göra det närsomhelst fram till det nya låssystemet börjar användas.

 

Vi vill redan nu förvarna om att vecka 16 kan bli en lite ”stökig” vecka då vi bitvis kommer ha två låssystem i gång.

När det nya systemet sedan är på plats kommer du aktivera din tagg i det systemet genom att ”blippa” den vid någon av taggläsarna vid någon av ingångarna.

 

OBS! Om du inte har någon tagg/nyckel idag men har behov av en kan du gå till datorn vid infodisken och fylla i det formuläret. Vi behandlar sedan din ansökan och beslutar om du ska få en egen tagg. Vi vill särskild uppmuntra dig som återkommande är värd i kyrkan om att ansöka om en egen tagg.

 

Frågor om detta hänvisas till administrativ ledare Anna-Carin Rabnor ac.rabnor@pingstjonkoping.se