Bönekursen

VARANNAN SÖNDAG I KYRKAN MED BARNVAKT, 8 TILLFÄLLEN

Start: 27 februari – föranmälan behövs.
Kursavslutning: 5 juni

Tid: 12:30-15:00

 

VAD ÄR BÖNEKURSEN?

En kurs framtagen av Alpha, på åtta tillfällen som ger dig verktyg och perspektiv som hjälper dig att utveckla och fördjupa ditt böneliv. Kursen är uppbyggd utifrån bönen Fader vår och berör exempelvis Varför ska man be, obesvarad bön, förbön och lyssnande.  Kursen är ett bra alternativ på uppföljningskurs efter Alpha-kursen samt för dig som är intresserad av att fördjupa ditt böneliv.

HUR BÖNEKURSEN FUNGERAR

Vi börjar med att äta en gemensam måltid i Pingst Jönköping Café. Efter maten går barnen till vårt lekland tillsammans med barnvakt. Vi tittar sedan på en välproducerad film på 20 minuter kring dagens ämne för att sedan fortsätta i samtal i mindre grupper tillsammans med en samtalsledare. Filmen är på engelska och textad till svenska. Vi avslutar med att be tillsammans i samtalsgrupperna.

VARFÖR DELTA I BÖNEKURSEN?

Det kan finnas olika skäl till att delta i en bönekurs. Det kan dels vara en god fortsättning efter en Alpha-kurs, dels en möjlighet för dig som varit troende en tid att få nya verktyg och perspektiv kring bön. En uppskattad kurs som öppnar för samtal, reflektion och nya tankar. Varmt välkommen med din anmälan!

 

Anmälan