21 dagar bön

Under 21 dagar vill vi uppmuntra oss alla att lägga extra tid på bön och att söka Herren.

Den 14 februari till och med den 6 mars kommer du här på vår hemsida att kunna boka upp dig på ett bönepass på en timme där du lovar att avsätta tid till att be, där du befinner dig. Du kan också be tillsammans med andra, de du bor med eller varför inte ta tillvara på de digitala möjligheterna och be tillsammans med vänner, din smågrupp, ditt ledningsteam mfl.

 

Som församling kan vi under de här 21 dagarna se till att bön pågår från kl.06:00-00:00 på kvällen då vi ber för vår församling, vår stad, vårt land och vår värld. När du anmält dig till en bönepass får du ett svarsmail med några bibelord och förslag på områden att fokusera din bön kring.

Låt oss be tillsammans!

Boka upp dig på en timme bön!

Vi ska under denna period vara i ständig bön som församling.

Du ber den tiden du skriver upp dig på – du behöver inte vara på en speciell plats eller koppla upp dig på något.

Endast be den tiden du skrivit upp dig på. Förslag på böneämnen får du i mailen när du skrivit upp dig: 

Varje onsdagskväll kommer vi även fortsätta att mötas till församlingsbön mellan 20:00-20:30 då du kopplar upp dig via denna länk

Genom bönen får vi uttrycka vår tacksamhet till Gud, stilla våra behov inför honom och be för andra och vår omvärld. I bönen finns en kraft till förändring. Gud hör oss när vi ber och han svarar på bön.

Låt oss som församling söka Gud tillsammans under 21 dagar bön.

Välkommen att vara med! 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.