Camp22

 

Att åka på läger är den absolut bästa uppladdningen för hösten med skola och bra vardagsliv! Här får du hoppfull lovsång, uppmuntrande bibelundervisning, tips till bön som kan förändra din tro! Genom ALLT detta så kommer vi ha så otroligt roligt med grymma aktiviteter, smågrupper, vänner, bad, sol och massa mer!

 

Camp är för dig som börjar högstadiet (född -09) eller äldre.

 

Boende

Detta året så har vi hittat en härlig gård precis vid havet. Vi bor precis vid vattnet och vi är så taggade att få ha Camp igen tillsammans hela gänget! Senoren ligger i Blekinge och det finns möjligheter till bad, fotboll, sol, härliga tävlingar och aktiviteter och massa mer!
Det är begränsat antal sovplatser. När dessa är fullbelagda så finns tillgång till tältplats.

 

Resa

Vi åker buss från Västra torget morgonen den 8 augusti och kommer tillbaka eftermiddagen den 13 augusti.

 

Pris

Detta ingår i priset: Resa, boende, aktiviteter och mat hela veckan på gården.
Lägeravgift: 1600 kr

Anmälan som du gör här är bindande

 

Avanmälan

Avanmälan görs till Samuel Westergren

Fram till den 12:e juni (sista anmälningsdag) kan avanmälan göras. Dock behåller vi oss rätten att fakturera 250 kr i anmälningsavgift.

 

Dokumentation

Vi kommer under lägret att filma och ta stillbilder. Detta kommer att användas för dokumentation och som information för kommande års resor.

Information om GDPR och godkännande av detta hittar du i anmälan.

 

Övrigt

Vänligen kontakta Samuel Westergren vid frågor.

 

Anmälan 

[dt_button size=”big” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://new.memlin.com/view/62727d51f00ef6″ target_blank=”true”]Anmälan[/dt_button]