Kanske känner du liksom många andra, ofta en lättnad och glädje när det äntligen är fredag och helgen närmar sig. Vi tror att en riktigt bra start på helgen för dig som går gymnasiet eller passerat, är att ses på ONE:Life i Pingst Jönköping!

Life är en plats att umgås med gamla och nya vänner på. Klockan 19.30 sätter kvällen igång med mingel och fortsätter sedan klockan 20 med undervisning, bön och lovsång, olika happenings varje vecka, café och mycket mer.

ONE:Life är det som tidigare hetat Freda´20. Men från och med hösten 2017 har vi bytt namn till Life. Detta gjorde vi i samband med att vi ändrade strukturen för fredagar. Nu har vi tre olika slags fredagskvällar som är ungefär var tredje kväll.

ONE:Reason, handlar om vårt syfte och vår tro. Vi går på djupet med stora och små tankar. Detta gör vi genom vittnesbörd, undervisning, panelsamtal, intervjuer eller gruppsamtal i kyrkan café.

Den andra kvällen heter ONE:Fiesta som är en kväll som har fokus på gemenskap. Genom aktiviteter, lekar, tävlingar och caféhäng vill vi skratta tillsammans med nya och gamla vänner. Dessa kvällar är ibland i kyrkan och ibland på annan plats.

Den tredje kvällen är vårt ungdomsmöte Chapel som du kan läsa om här. Utöver dessa är det även GUD<3JKPG som är ett ekumeniskt ungdomsmöte och pre:UNITE och re:UNITE där vi ser fram emot/tillbaka på vår nyårskonferens UNITE.

 

Har du något som du vill bidra med en fredag, sång, spex, vittnesbörd eller något annat? Hör av dig till Mathias (under rubriken ”kontakt” finns all info till honom).

Hoppas vi ses på Life!