unga_vuxna_logo_black

En mötesplats för unga vuxna!

Tisdagar • ojämna veckor • kl 19:00-21:00
Vi ses på ett café eller liknande och lär känna varandra.

Kom och umgås!

Följ ”unga vuxna” på instagram för att få mer info om vart vi kommer vara vid nästa tisdagstillfälle:

@ungavuxnapingst

Kontaktpersoner:

Albin Johnsson: albinjoh1@gmail.com

Victoria Salbring: Victoria.sallbring@gmail.com

Åka med Unga Vuxna till Alperna?

Vi kan äntligen meddela att unga vuxna arrangerar en skidresa till magiska Madonna di Campiglio i Italien, Alperna under vecka 7! Detta känns fantastiskt roligt och vi hoppas att du är sugen på att släppa vardagslunket och haka på!

 

Information finns här nedan!

UNGA VUXNA, 10-17 FEBRUARI, MADONNA di CAMPIGLIO, ITALIEN

Vi kan äntligen meddela att unga vuxna arrangerar en skidresa till magiska Madonna di Campiglio i Italien, Alperna under vecka 7! Detta känns fantastiskt roligt och vi hoppas att du är sugen på att släppa vardagslunket och haka på!

Hotel Vecchia America heter hotellet vi ska bo på och ligger strax utanför byn Madonna di Campiglio i norra Italien. När frukosten är intagen tar vi på oss pjäxorna och traskar 250 meter till gondolliften där området Val di Sole (Solens dal) börjar.

Liften tar oss upp till ca 2000 meters höjd. Utsikten är magnifik och det finns bra alternativ till backar både för dig som är född med pjäxor på och för dig som aldrig stått på skidor.

Några liftar bort finns mer avancerad åkning för den som längtar efter svarta backar eller mer utsikt. Lunch äter vi på någon av alla de restauranger som finns i skidområdet och njuter av den Italienska solen.

Efter att liftarna stängt är det dags för 3-rätters på hotellet. Låter inte detta för bra? Klart du ska haka på!

Gymnasieungdomarna i kyrkan åker även de till Madonna och kommer att bo på samma hotell som vi. Vi åker ner tillsammans i två bussar från Västra Torget på eftermiddagen den 10 februari och anländer hem till Västra Torget på kvällen den 17 februari.

Väl där nere gör vi resan som två olika resor. Vi unga vuxna har egna utrymmen för gemenskap och andakter. En av kvällarna siktar vi på att ha en stor lovsångskväll tillsammans.

1 524 meter över havet, i dalen mellan Brentamassivet, Adamello och Presanella glaciärerna, ligger Madonna di Campiglio. Här upplever man en en skön kombo av härlig skidåkning och mysigt byliv. Det var i Madonna di Campiglio som Ingmar Stenmark tog sin första världscupseger i december år 1974. Mycket har hänt sedan dess och Pinzolo i Val Rendena, Madonna di Campiglio och Val di Sole har byggts ihop till det största sammanhängande skidsystemet i Trentinoregionen och erbjuder totalt 234 kilometer skidåkning.

Vi kommer att bo på Hotel Vecchia America i Folgarida 250 meter från närmsta lift. Här ingår halvpension i priset. Detta innebär serverad frukost och en enkel tre-rätters middag vid hemkomst från backen.

Det är flerbäddsrum och dubbelrum så önskar du dela rum med din partner så ange det i anmälan nedan. Hotellet

I backen står du själv för din lunch. Där finns möjligheter bland mängder av italienska alp-restauranger eller egen matsäck.

Resan kostar 5700 kr*

Detta ingår i priset: Resa, Boende med halvpension (frukost och 3-rätters på kvällen) och liftkort för 5 skiddagar.

Detta tillkommer utöver priset: Luncher i backen och mat underbussresan.

*För att få ner priset på resan så mycket som möjligt har vi valt att ge möjlighet att sälja restaurangchansen-häften.

För att få resan för 5700kr gäller följande:

Sälja 3 st restaurangchansen-häften/appar. Du får välja själv om du vill sälja häfte/app. Om man inte vill eller har möjlighet att sälja dessa häften faktureras man 360kr extra (120kr per icke sålt häfte) och totalpriset på resan blir då 6060kr.

 

ANMÄLAN & BETALNING

Är du medlem i vår kyrka, eller ser pingstkyrkan i Jönköping som din kyrka har du förtur till de platser vi har att erbjuda. Efter 10:e december finns det möjlighet för alla intresserade i mån av plats.

Anmälan som du gör här är bindande på nedanstående premisser.

BETALNING

Faktura kommer att skickas till din hemadress under januari månad.

ANMÄLAN

Fram till den 9:e januari kan avanmälan göras. Dock behåller vi oss rätten att fakturera 500 kr i anmälningsavgift.

Efter den 9:e januari har vi svårare att fylla på med reserver. Om du ändå vill avanmäla dig pga olika omständigheter så faktureras halva lägeravgiften.

DOKUMENTATION

Under resan kommer vi eventuellt filma och ta stillbilder. Detta kommer att användas för dokumentation och som information för kommande års eventuella resor.

REGLER

Resan är drogfri. Då resan görs med Pingstkyrkan i Jönköping kommer vi att ha andakter under kvällarna som vi gärna ser att man är med på. Om man missköter sig gentemot hotell eller andra på resan skickas man hem på egen bekostnad.

VIKTIGA DATUM

6 januari – Sista anmälningsdag

29:e januari 17-19.30 – restaurangchansen finns att hämta i kyrkan

2:a februari 18-20 – restaurangchansen finns att hämta i kyrkan

10 februari – Vi åker!

Sista anmälningsdag har nu varit! Men är du intresserad av att följa med, skicka ett mail till albinjoh1@gmail.com eller frida.lindberg@pingstjonkoping.se för att se om det finns plats för dig!