ONE:HOUSE 11-16 FEBRUARI, TRYSIL

Även detta år gör vi läger till härliga Trysil. Manchester, värmestuga, gemenskap med nya och gamla vänner, Gud det kan inte bli något annat än klockrent!

 

NÄR

Bussen rullar från Västra torget morgonen den 11:e februari och kommer tillbaka natten till lördagen den 17:e februari. (OBS fel datum på affisch ovan)

VAR

Trysil, precis som tidigare år bor vi i stugområdet ”Sjumilaskogen”. Huvudstugan ”Vessleskogen” används som matsal, boende och samlingslokal. Boendet som ligger endast 200 m från huvudliften. Så alltså är det bara att knäppa på oss pjäxor, boots och sen ut och åka i Trysil skidanläggning, som med sina 68 pister är den största i Norge. Given succé!

 

VEM

För dig som går på högstadiet (född 2002-2004)

 

PRIS

3790 kr i det ingår resa, 5 dagars liftkort boende, mat och massa annat kul på vinterns bästa vecka i Trysil.

För att få detta pris kommer vi i år sälja resturangchansen. Varje deltagare ska sälja 3 häften, men har du möjlighet får du sälja fler. Vi utlovar ett fint pris till den som säljer flest häften!

Detta gör vi pågrund att att priserna i Trysil överlag är förhöjda och vi ändå velat hålla priset lågt.

 

BETALNING

Faktura kommer att sändas till hemadressen efter sista anmälningsdatum som är 5 januari.

 

ANMÄLAN

Anmälan som du gör här är bindande och ska göras med förälders/målsmans medgivande. Fram till den 8:e januari kan avanmälan göras. Dock behåller vi oss rätten att fakturera 500kr i anmälningsavgift. Efter den 8:e januari har vi svårare att fylla på med reserver. Om du ändå vill avanmäla dig faktureras 1300 kr.

 

DOKUMENTATION

Vi kommer under lägret att filma och ta stillbilder. Detta kommer att användas för dokumentation och som information för kommande års resor.

 

SKIDHYRA

Om du behöver hyra skidor så kryssa i detta i anmälan så tar vi kontakt med dig via mail.

 

RESTURANGCHANSEN

Priserna i Trysil har stigit de senaste året och så även i år. Av denna anledning, och för att vi vill behålla samma pris, kommer alla deltagare behöva sälja tre restaurangchansen. För dem som inte säljer tre så faktureras ni i efterhand. Ni får välja mellan häfte och app. Häftena hämtas i kyrkan och finns tillgängliga från och med den 29:e januari.

 

VIKTIGA DATUM

6 januari – Sista anmälningsdag

24 januari 19.00 – Föräldramöte i kyrkans café

29:e januari  och framåt – Restaurangchansen finns att hämta i kyrkan

 

Vill du veta mer eller börja ladda redan nu så titta in på skidanläggningen hemsida

eller lägergårdens.

Anmäl dig här

Anmälan är stängd. Vill du göra en sen-anmälan kontakta: frida.lindberg@allstarmission.se