singoalla_logga_svart

Singoalla vill skapa mötesplatser för ensamstående mammor, pappor och deras barn. Vi ger möjlighet att träffa andra i liknande situation, hitta på något roligt tillsammans med sina barn eller få hjälp med praktiska saker som till exempel barnvakt. Vårt stöd utgår ifrån dina behov.

Singoalla vill även finnas till för de ensamstående kvinnor som behöver stöd under sin graviditet samt under förlossning. Som ensam blivande förälder uppstår ofta en särskild utsatthet och då kan det vara värdefullt att få det stöd som Singoallas sociala nätverk kan erbjuda. Skulle intresse finnas för föreläsningar eller samtal kring olika teman som rör föräldraskap, graviditet eller liknande så kan vi erbjuda detta utifrån det nätverk av barnmorskor, förskollärare och socionomer som finns i Singoalla. Vi erbjuder även enskilda samtal med socionom eller själavårdare som är avgiftsfria, skriv ett mail till singoalla@pingstjonkoping för kontakt.


GEMENSKAP!

Under höst terminen kommer Singoalla erbjuda olika mötesplatser/aktiviteter som du kan läsa mer om här. Varmt välkommen att delta i det som tilltalar dig.

Lägeråterträff’ och start på ny termin
En träff då vi möts igen för att dela minnen/bilder från sommarlägret, äta gott och ha kul tillsammans. Ni som inte var med på lägret är varmt välkomna med och få veta vad som hände på lägret samt dela glädjen att starta igång hösten tillsammans.

 

Fredagsmys

Ungefär en gång i månaden ses vi i Pingstkyrkan på fredagkvällen för att äta god mat tillsammans. Därefter hittar vi på någon aktivitet alla tillsammans. Fredagsmys är för många tiden på kvällen då familjen äter något gott och få tid till att umgås och göra något trevligt tillsammans. Det vill vi erbjuda under dessa kvällar. En avslappnad kväll där vi får vara tillsammans i Singoalla familjero efter en arbets-/skolvecka. 50 kr/familj.

 


Utflykt till Borås djurpark

Gjordes den 2/9

 

 

 

Änglafest

Vi hade en riktig härlig änglafest den 4 november med många vackra änglar. En ljus fest med mycket vita detaljer och ett himmelskt gott fika och en spännande skattjakt. Festen avslutades med uppdrag att efter festen göra änglahyss, en god handling för någon man inte känner eller känner och samtidig ge en guldsten (chokladpeng) tillsammans med en vit fjäder som symbolisera att en ängel varit där.

 

JULFEST

Den 16 December har vi får årliga Julfest som innehåller det som man ibland tänker sig, att en julafton ska innehålla. Julbord, julpyssel, julgodis, julevangeliet och sist men inte minst besök av honom med det vita skägget. Insläpp/betalning och mingel börjar kl 14.30. Vi startar igång festen från scen kl 15.00, så missa inte starttiden! Festen kommer avslutas senast 19.00. Kostnad 100 kr/vuxen och gratis för barn (priset får inte hindra någon att komma, prata med Mirjam så kommer vi hitta en lösning). Betalas kontant eller med Swish på plats.

Anmälan sker här på hemsidan från den 20 november och till senast den 2 december.

Hoppas vi ses!

Anmälan

Förälder

Förnamn:

Efternamn:

Allergi/specialkost:


Telefon:

E-post:

Barn 1

För- och efternamn:

Ålder:

Allergi/specialkost:


Barn 2

För- och efternamn:

Ålder:

Allergi/specialkost:


Barn 3

För- och efternamn:

Ålder:

Allergi/specialkost:


Barn 4

För- och efternamn:

Ålder:

Allergi/specialkost:


Barn 5

För- och efternamn:

Ålder:

Allergi/specialkost:


Övrigt

 

Höstens preliminära program

 

December

01 17.30-19.30 Advents fredasmys (anmälan på FB eller sms senast den 29/11)

16 15.00 – JULFEST (anmälan på hemsidan fr o m 20/11 – den 2/12)

 

 

 

 

Pingstkyrkan erbjuder även Gänget och andra aktiviteter som är för alla barnfamiljer.
För mer info kan du läsa på en flik som heter just Gänget på Pingst Jonköpings hemsida under barn & familj eller följa Gänget på FB ”Pingst Jönköping -Barn & Familj”. Här får du också veta mer om alla andra aktiviteter som kyrkan erbjuder för barnfamiljer.

Gänget
Är för alla barnfamiljer. Dessa aktiviteter är för alla åldrar som gör lite olika saker tillsammans. Ibland är det utflykt på söndagar ”After Church”, första gången söndag v 33 (v45, v49 13.00-15.00). Då det ibland är grillning och alla har kul ute tillsammans. Var beror på väder och årstid. Du ser på FB eller kan messa och fråga för att veta var Gänget ses och vad man behöver ha med sig. Ibland är det fredagsmys för alla familjer, med mat, lek och go gemenskap (v40, v47 kl 17.30-19.30). På Gänget är det alltid en kort samling med kristet tema.

Andra aktiviteter

Öppen Förskola, torsdagar 10-12 i Pingstkyrkans härliga lekland. Med start v 35. Uppehåll på lov och helgdagar.
Babymassage,
4 torsdagar varje termin, Massagestunden är under tiden Öppen förskola är öppen, så behöver du barnvakt till något större syskon så säg till i förväg så går det att ordna. Här får du en go stund tillsammans med din bebis i en lugn och skön miljö.  kostar ingenting och du behöver bara ha med dig en babyfilt eller en mjuk handduk. Det passar att bebisen är ca 2-7 månader gammal (beror på hur rörligt barnet är;)). Håll utsikt på speciell hemsida för startdatum och anmälan.

Råslättsbadet, Några lördagar under terminerna hyr vi Råslättsbadet och badar och fikar tillsammans under några timmar. Råslättsbadet har flera bassänger och rutschkanor som passar både riktigt små och större barn (v43).  Avgift: 20kr vuxen, 10kr barn.

 

VARMSingoalla kontaktuppgifterT VÄLKOMNA!
Kontakt: Mirjam Hultström
Telnr: 036-196404 / 0707-450366
E: singoalla@pingstjonkoping.se