Barnvälsignelse

Vi har regelbundet barnvälsignelser i vår kyrka. Det är en fin stund där barnet och familjen är i centrum. Oftast sker det i samband med vår stora huvudgudstjänst på söndagar, men om man önskar så kan vi ha en speciell barnvälsignelsegudstjänst vid annat tillfälle. Innan varje barnvälsignelse ordnas en träff för de familjer som anmält sig.

Nästa barnvälsignelse en söndag är den 11 november.

För tider, anmälan och mer info kontakta carina.josefsson@pingstjonkoping.se

Barnkalas

Vårt fina lekland kan hyras för barnkalas. Vi har fasta uthyrningstillfällen på tisdagkvällar, fredagkvällar och lördagar förmiddagar. Kostnaden för att hyra vårt lekland för 2 timmars barnkalas är 500 kr. Är du intresserad, hör av dig via mail till barnkalas@pingstjonkoping.se. Under lov och helgdagar är uthyrning stängd.

Gudstjänst söndagar 10.30

Vi tycker det är viktigt att alla trivs på vår gudstjänst oavsett ålder. För familjer med små barn har vi flera alternativ för att underlätta deltagande. Vi har ett lekrum längst upp på läktaren där man kan sitta och amma eller låta sitt lilla barn leka medan man följer gudstjänsten genom fönsterrutan.

Vi har tv apparater på kyrktorget och i cafeterian för att kunna delta även när man behöver mata eller bara röra på sig lite grann. Vi har minisöndagsskola för de små barn som ännu inte börjat söndagsskolan. Vi ses i ”kladdis” innanför leklandet och har en liten minisamling för de minsta, och sen serveras frukt, man kan leka och en TV sätts på som gör att man även här kan följa gudstjänsten där uppe.

Välkommen att vara med!