ONE:LIFE, 9-16 FEBRUARI, MADONNA di CAMPIGLIO, ITALIEN

Succé-resan till Alperna fortsätter, 2019 års resa går till än en gång till de Italienska aplerna, närmaste bestämt Folgarida, Italien. Detta känns fantastiskt och vi hoppas att du är laddad för ännu en fantastisk resa.

 

Likt förra året bor vi på Hotel Vecchia America. Vi börjar dagen med italiensk hotellfrulle. När frukosten är intagen tar vi på oss pjäxorna och traskar 250 meter till gondolliften där området Val di Sole (Solens dal) börjar.

Liften tar oss upp till ca 2000 meters höjd. Utsikten är magnifik och det finns bra alternativ till backar både för dig som är född med pjäxor på och för dig som aldrig stått på skidor.

Några liftar bort finns mer avancerad åkning för den som längtar efter svarta backar eller mer utsikt. Lunch äter vi på någon av alla de restauranger som finns i skidområdet och njuter av den Italienska solen.

 

Efter att liftarna stängt är det dags för 3-rätters på hotellet. Och kvällarna är fyllda med gemenskap med varandra och Gud. Det blir inte bättre. Klart du ska haka på!

Vi åker från Västra Torget på eftermiddagen den 9 februari och anländer hem till Västra Torget på kvällen den 16 februari, vi kommer åka i två bussar tillsammans med unga vuxna. Väl där nere gör vi resan som två olika resor.

1 524 meter över havet, i dalen mellan Brentamassivet, Adamello och Presanella glaciärerna, ligger Madonna di Campiglio. Här upplever man en en skön kombo av härlig skidåkning och mysigt byliv. Det var i Madonna di Campiglio som Ingmar Stenmark tog sin första världscupseger i december år 1974. Mycket har hänt sedan dess och Pinzolo i Val Rendena, Madonna di Campiglio och Val di Sole har byggts ihop till det största sammanhängande skidsystemet i Trentinoregionen och erbjuder totalt 234 kilometer skidåkning.

Vi kommer att bo på Hotel Vecchia America i Folgarida 250 meter från närmsta lift. Här ingår halvpension i priset. Detta innebär serverad frukost och en enkel tre-rätters middag vid hemkomst från backen.

Det är flerbäddsrum och dubbelrum så önskar du dela rum med någon ange det i anmälan.

Hotellet

I backen står du själv för din lunch. Där finns möjligheter bland mängder av italienska alp-restauranger eller egen matsäck.

Detta ingår i priset: Resa, Boende med halvpension (frukost och 3-rätters på kvällen) och liftkort för 5 skiddagar.

Detta tillkommer utöver priset: Luncher i backen och mat under bussresan.

Pris: 5999 kr*

*För att få priset 5999 gäller följande:

  • Sälja 4 st restaurangchansen-häften. Om man inte har möjlighet att sälja dessa häften faktureras man extra.
  • Som deltagare i detta läger finns 2 halvdagar med utbildning inför resan som är obligatorisk för alla deltagare. Om man inte kan deltaga så faktureras man 250kr/tillfälle utöver lägerkostnaden. (Vi söker bidrag för dessa dagar och faktureringen motsvarar bidraget vi få per deltagare.)
  • 27:e januari kl 12:30-17:00
  • 3:e februari kl 12:30-17:00

Om du var med förra året kan du ha lagt märke till att vi tyvärr varit tvungna att höja priset till 2019. Detta pågrund av att euron har stigit markant i jämförelse med den svenska kronan samt att priset för transport blivit dyrare.

ANMÄLAN & BETALNING

Är du medlem i vår kyrka, eller ser pingstkyrkan i Jönköping som din kyrka har du förtur till de platser vi har att erbjuda. Efter 1:a december är det nu öppet att anmäla sig för alla intresserade, först till kvarn.

Anmälan som du gör här är bindande på nedanstående premisser och ska göras med förälders/målsmans medgivande.
Observera de obligatoriska samlingarna inför resan.

 

BETALNING

Faktura kommer att skickas till din hemadress under januari månad.

ANMÄLAN

Fram till den 6:e januari kan avanmälan göras. Dock behåller vi oss rätten att fakturera 500 kr i anmälningsavgift.

Efter den 6:e januari har vi svårare att fylla på med reserver. Om du ändå vill avanmäla dig p.g.a. olika omständigheter så faktureras halva lägeravgiften.

DOKUMENTATION

Under resan kommer vi eventuellt filma och ta stillbilder. Detta kommer att användas för dokumentation och som information för kommande års eventuella resor.

REGLER

Lägerveckan är absolut alkohol och drogfri och alla samlingar och CHECKPOINTS är obligatoriska.

Om man inte följer regler och ledares anvisning skickas man hem på egen bekostnad.

VIKTIGA DATUM

6 januari – sista anmälningsdag
27:e januari – halvdag med alla deltagare
1 februari – Uthämtning av restaurangchansen 18-19.30 i kyrkans entré
3 februari – Uthämtning av restaurangchansen 12-30 i kyrkans entré
3:e februari – halvdag med alla deltagare
30:e januari – föräldramöte 19.00
9 februari – vi åker!
22 februari – Återträff 19.30
Alla träffar i kyrkan.

FÖR ANMÄLAN: FYLL I OCH SKICKA FORMULÄRET

Förnamn:
Efternamn:
Pers.nr. (åååå-mm-dd):
Adress:
Postnummer:
Ort:
Telefon:
Mobil:
E-post:
Specialkost/allergi:

Önskar att få bo med:
Önskar att få bo med:
Önskar att få bo med:

Uppgifter om målsman

Förnamn:
Efternamn:
Mobil:
E-post: 

 

Frågor? kontakta: mathias.maxstad@pingstjonkoping.se